Ministrul bulgar al Apărării, rănit într-un accident rutier în Sofia

O maşină a serviciului bulgar de securitate, care îl transporta pe ministrul Apărării, Aniu Angelov, a intrat în coliziune, miercuri seară, cu un alt autoturism la o intersecţie din Sofia, ministrul şi o fetiţă în vârstă de patru ani fiind uşor răniţi, relatează site-ul Novinite.com.

22 afișări

Potrivit site-ului Novinite.com, nu este clar care dintre cele două maşini a cauzat accidentul. Potrivit martorilor citaţi de postul public bulgar de televiziune, imediat după accident, a izbucnit o ceartă între şoferii celor două maşini. Tatăl fetiţei rănite, care se afla în maşină alături de soţia şi fiica sa, a ieşit şi a început să ţipe la ofiţerii serviciului naţional de securitate.

În urma coliziunii, fetiţa şi Aniu Angelov au fost transportaţi la spitalul guvernamental. Amândoi au fost diagnosticaţi cu răni uşoare.

Ministrul, care a avut vânătăi superficiale, a fost externat, în vreme ce fetiţa a rămas internată preventiv pentru o zi şi plasată sub supraveghere medicală.

În prezent se desfăşoară o anchetă pentru stabilirea cauzelor accidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici