Ministrul danez de Externe va fi externat în cursul zilei de sâmbătă

Ministrul danez de Externe, Peer Stig Moeller, internat sâmbătă dimineaţă într-un spital din Ceske Budejovice, se simte bine şi va fi externat în cursul zilei, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului ceh de Externe, Zuzana Opletalová, citat de MEDIAFAX Cehia.

5 afișări

"Starea de sănătate a ministrului danez se îmbunătăţeşte, iar el va fi externat astăzi (sâmbătă - n.red.) din spitalul din Ceske Budejovice", a precizat Opletalová.

Moeller, care participa la întâlnirea informală a miniştrilor de Externe din statele UE, a fost internat pentru analize într-un spital din Ceske Budejovice, după ce a anunţat, sâmbătă dimineaţă, că nu se simte bine.

Opletalová declarase sâmbătă dimineaţa că, potrivit informaţiilor de care dispune, şeful diplomaţiei daneze nu suferă de nimic grav. "Nu este nimic grav. Este posibil să fie vorba despre oboseală sau ceva similar", a adăugat ea, precizând că Moeller se află încă în spital, unde este examinat de medici.

Ea nu a putut preciza însă dacă ministrul danez de Externe va reveni la lucrările reuniunii de la Hluboka nad Vltavou, care se vor încheia sâmbătă după-amiază, sau va pleca direct la Copenhaga.

Purtătorul de cuvânt al spitalului din Ceske Budejovice, Jana Duška, a confirmat faptul că Moeller a fost internat, dar a precizat că, la solicitarea pacientului, nu poate oferi alte detalii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici