Ministrul german al Economiei: Marea Britanie va fi mai afectată de Brexit, în comparaţie cu UE

Brigitte Zypries, ministrul german al Economiei, a afirmat, miercuri, că Uniunea Europeană va fi adevăratul câştigător după producerea Brexit, afirmând că Marea Britanie va avea mai mult de suferit în urma despărţirii de Blocul comunitar, relatează Politico.eu.

818 afișări
Imaginea articolului Ministrul german al Economiei: Marea Britanie va fi mai afectată de Brexit, în comparaţie cu UE

Ministrul german al Economiei: Marea Britanie va fi mai afectată de Brexit, în comparaţie cu UE

Ministrul economiei de la Berlin a precizat că se aşteaptă ca Germania să aibă unele costuri de suportat.

”Mă aştept ca Germania să întâmpine câteva probleme comerciale, însă nu va fi atât de greu pentru Europa cum va fi pentru Marea Britanie”, a declarat Zypries, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută la Berlin.

Ministrul german al Economiei a precizat că Regatul Unit va avea foarte multe de pierdut, ţinând cont că majoritatea companiilor îşi vor muta sediile pe teritoriul Uniunii Europene.

”Multe companii îşi mută sediile din Marea Britanie în Germania. Berlinul se descurcă bine, iar viitorul Guvern trebuie să se asigure că Germania va continua pe această cale”, a spus Zypries.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici