Ministrul israelian al Apărării: Israelul va răzbuna atentatul de la Burgas, comis de Hezbollah

Israelul va răzbuna atentatul comis în staţiunea bulgară Burgas, soldat cu moartea a cinci israelieni pe 18 iulie, avertizează ministrul israelian al Apărării, Ehud Barak, sugerând că ar putea exista o ofensivă împotriva mişcării şiite Hezbollah.

581 afișări
Imaginea articolului Ministrul israelian al Apărării: Israelul va răzbuna atentatul de la Burgas, comis de Hezbollah

Ehud Barak (Imagine: Mediafax Foto)

Ehud Barak a declarat că nu există dubii în legătură cu implicarea Hezbollah în acest act terorist, informează CNN.

"Avem dovezi solide. Vom analiza aceste dovezi împreună cu serviciile de informaţii din SUA, Marea Britanie şi alte state", a precizat Barak.

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, preşedintele Shimon Peres, Ehud Barak şi ministrul de Exerne Avigdor Lieberman au atribuit toţi atentatul de la Burgas mişcării teroriste Hezbollah, activă în sudul Libanului şi susţinută de regimurile din Siria şi Iran.

Atentatul comis pe 18 iulie în parcarea aerroportului din Burgas s-a soldat cu moartea a cinci israelieni, a şoferului de autocar bulgar şi a altei persoane rămasă neidentificată, despre care se presupune că ar fi teroristul-kamikaze.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici