Ministrul Justiţiei din Olanda a fost amendat pentru că a încălcat regulile de distanţare socială la nunta sa

  • Ministrul Justiţiei din Olanda a fost prins încălcând regulile de distanţare socială la nunta sa din august şi a fost amendat.
  • Grapperhaus a fost amendat cu 390 de euro.
  • Ministrul a spus că va respecta decizia Parchetului şi va plăti amenda.
658 afișări
Imaginea articolului Ministrul Justiţiei din Olanda a fost amendat pentru că a încălcat regulile de distanţare socială la nunta sa

Profimedia

Ministrul Justiţiei din Olanda, Ferd Grapperhaus, care a fost prins încălcând regulile de distanţare socială la nunta sa din august, a fost amendat de Parchetul general.
 
Grapperhaus a fost amendat cu 390 de euro, iar acest lucru va „spori credibilitatea” aplicării normelor, având în vedere că ministrul este şeful departamentului însărcinat cu asigurarea respectării acestora, a declarat parchetul într-un comunicat, potrivit Dutch News.nl.
 
Grapperhaus s-a confruntat cu un vot de neîncredere după ce au în presa olandeză au fost publicate fotografii care îl arătau în picioare lângă oaspeţi, dând mâna cu unul. El a supravieţuit votului, dar a recunoscut că reputaţia sa a fost grav afectată.
 
Ministrul a spus că va respecta decizia Parchetului şi va plăti amenda. ”Dacă departamentul spune că regulile au fost încălcate şi că trebuie să plătesc o amendă, atunci aceasta este situaţia”, a spus el.
 
Mii de cetăţeni olandezi au primit o amendă de 390 EUR pentru încălcarea regulilor de distanţare socială şi câteva mii au depus contestaţii. Deţinerea unui cazier judiciar face dificilă obţinerea unui certificat de comportament bun (VOG), care este necesar la multe locuri de muncă.
 
În Olanda, unde numărul contaminărilor este în creştere, au fost raportate oficial 84.778 de cazuri de coronavirus, dintre care 6.258 de decese.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici