Ministrul rus de Externe susţine că sancţiunile împotriva Rusiei nu au funcţionat şi nu vor funcţiona niciodată

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, a declarat că sancţiunile împotriva Rusiei nu au funcţionat şi nu vor funcţiona niciodată, în contextul în care senatorii americani Marco Rubio şi Ben Cardin au sugerat introducerea unor noi sancţiuni împotriva unor oficiali ruşi, potrivit TASS.

1061 afișări
Imaginea articolului Ministrul rus de Externe susţine că sancţiunile împotriva Rusiei nu au funcţionat şi nu vor funcţiona niciodată

Ministrul rus de Externe susţine că sancţiunile împotriva Rusiei nu au funcţionat şi nu vor funcţiona niciodată

„Rubio şi Cardin sunt cunoscuţi pentru atitudinea lor anti-rusă. Toţi cei care au măcar o fărâmă de maturitate politică au înţeles deja că sancţiunile nu funcţionează în modul în care vor ei. Cred că nu vor funcţiona niciodată”, a spus Lavrov.

„Avem un tărâm plin de bogăţii. Suntem demni. Şi avem o armată. Această combinaţie ne permite să fim foarte încrezători”, a adăugat ministrul.

Marţi, senatorul republican Marco Rubio şi senatorul democrat Ben Cardin i-au solicitat secretarului american de Stat, Mike Pompeo şi secretarului Trezoreriei SUA, Steven Mnuchin, să impună sancţiuni împotriva oficialilor ruşi care se fac responsabili de persecutarea membrilor şi simpatizanţilor opoziţiei din Rusia. Pe lista oficialilor împotriva cărora cei doi senatori solicită impunerea de sancţiuni se numără Procurorul General Iuri Chaika şi ministrul Justiţiei, Alexander Konovalov.

Taguri:
rusia,
statele unite,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici