Miros asemănător cu cel de sulf raportat pe suprafeţe mari în Finlanda şi Rusia

Un miros puternic a fost detectat în regiunea din jurul capitalei Finlandei, Helsinki, a anunţat duminică departamentul de salvare al oraşului.

2531 afișări
Imaginea articolului Miros asemănător cu cel de sulf raportat pe suprafeţe mari în Finlanda şi Rusia

Miros asemănător cu cel de sulf raportat pe suprafeţe mari în Finlanda şi Rusia

Mirosul a fost semnalat într-o zonă care se întinde pe o distanţă de cel puţin 60 km de-a lungul coastei de sud a Finlandei, a precizat departamentul.
 
"Departamentul de salvare şi alte autorităţi analizează problema", a scris acesta într-o postare pe X.
 
Postul de presă rus Fontanka a relatat duminică că locuitorii din mai multe zone din Sankt Petersburg, oraşul rusesc cel mai apropiat de Finlanda, s-au plâns de un miros neplăcut, comparându-l cu cel de gaz, gunoi sau cauciuc ars.
 
Potrivit autorităţilor locale citate de Fontanka, staţiile de monitorizare nu au înregistrat nimic peste nivelurile permise de poluare a aerului.
 
Nu a existat nicio indicaţie imediată că mirosul ar reprezenta un pericol pentru sănătate, a adăugat acesta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici