Misterul lacrimii de pe obrazul lui Vladimir Putin în timpul discursului din centrul Moscovei - VIDEO

Vladimir Putin tocmai fusese ales în mod triumfal la preşedinţia rusă când a apărut, duminică seara, în faţa a circa 100.000 de susţinători reuniţi în apropiere de Kremlin, cu obrazul brăzdat de o lacrimă ce contrastează cu imaginea sa de om puternic.

5500 afișări
Imaginea articolului Misterul lacrimii de pe obrazul lui Vladimir Putin în timpul discursului din centrul Moscovei - VIDEO

Misterul lacrimii de pe obrazul lui Vladimir Putin în timpul discursului din centrul Moscovei

Mai târziu, înconjurat de suţinători la cartierul general de campanie, problema care agita deja blogosfera era: chiar a plâns?

Lacrimile "erau adevărate, dar din cauza vântului", a răspuns Putin, care deţine centura neagră la judo şi de obicei a aparut în faţa camerelor de luat de vederi cu pistolul în mână, cu bustul gol călare pe cal sau urmărind un tigru.

Dar nimeni nu a apreciat explicaţia, iar criticii săi nu au ratat ocazia de a-l ataca. "Vova (diminutiv de la Vladimir, n.red.), Moscova nu crede în lacrimi", scrie pe Twitter bloggerul Slavik Zehner, referindu-se la titlul celebrului film sovietic din anii '80.

Aleksei Navalni, una dintre figurile opoziţiei care protestează la Moscova din decembrie, a reacţionat şi el cu ironie.

"Astăzi, liderul nostru a avut un motiv bun pentru a plânge", a declarat el la postul independent de televiziune Dojd. "A privit în jurul lui şi a zis: Dumnezeule, ce am făcut?", a adăugat el.

Vladimir Putin a câştigat alegerile prezidenţiale cu peste 64 la sută din voturi, potrivit rezultatelor preliminare. Opoziţia a denunţat fraude importante.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici