MOL a introdus restricţii la cumpărarea de carburant în Ungaria

Cererea de carburanţi la benzinăriile ungare a crescut la cote record, astfel că grupul petrolier maghiar MOL a introdus restricţii privind cantităţile care pot fi achiziţionate, scrie Hungary Today.

18648 afișări
Imaginea articolului MOL a introdus restricţii la cumpărarea de carburant în Ungaria

MOL a introdus restricţii la cumpărarea de benzină şi motorină în Ungaria

Benzinăriile „normale“ au un plafon de 100 de litri la o singură achiziţie, indiferent de moneda în care se plăteşte.

Pentru benzinăriile cu o cifră de afaceri mai mare, limita este de 500 de litri. Guvernul a anunţat recent că preţul cu ridicata al benzinei şi motorinei este, de asemenea, limitat la 480 de forinţi (1,3 euro) pe litru începând cu 28 februarie.

În noiembrie 2021 era încă în vigoare un plafon de preţ pentru benzină şi motorină, iar această măsură a fost apoi prelungită până pe 15 mai. Guvernul a introdus-o pentru a amortiza impactul inflaţiei puternice asupra puterii de cumpărare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mol,
ungaria,
carburanţi

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici