Momente neobişnuite în timpul sesiunii anuale de întrebări şi răspunsuri de la Moscova. La ce întrebări a răspuns Vladimir Putin

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a fost nevoit să răspundă şi unor întrebări neobişnuite în timpul maratonului de patru ore de discuţii cu cetăţenii, care s-a desfăşurat joi.

3758 afișări
Imaginea articolului Momente neobişnuite în timpul sesiunii anuale de întrebări şi răspunsuri de la Moscova. La ce întrebări a răspuns Vladimir Putin

Vladimir Putin (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Astfel, o femeie i-a cerut lui Putin să îi spună soţului prietenei ei, care este militar în retragere, să îi permită acesteia să îşi cumpere un câine drept cadou la împlinirea a 40 de ani. "Vă rog să-i spuneţi doar atât: Boris, te înşeli! Las-o pe soţia ta să aibă un câine! Am încercat deja totul", a afirmat ea, relatează Moscow Times, în ediţia electronică.

Putin a glumit că soţul va spune: "rezolvă-ţi întâi propriile probleme", ca răspuns la un ordin pe care i l-ar da, iar acesta ar fi un răspuns justificat. El i-a sugerat să îşi lase prietena să îşi exercite şarmul asupra soţului ei.

"Putem stabili un plan de acţiune. De exemplu, noi doi împreună să îi cerem lui Boris să meargă să se vadă cu soţia lui, Elena, iar Elena i-ar putea spune: Nu, nu am nevoie de un câine, voi face ce vrei. Şi sunt sigur că va primi nu numai un câine, ci şi un elefant, mai ales dacă spune acest lucru la momentul şi locul potrivit. El ar putea să îi promită chiar şi o haină de blană", a răspuns preşedintele.

Un băieţel în vârstă de patru ani din oraşul Nalcik, în republica din Caucazul de Nord Kabardino-Balkaria, a întrebat câte ore doarme Putin. "Este extraordinar că îţi place să dormi. Aceasta înseamnă că vei fi un preşedinte bun", i-a răspuns Putin, fără alte detalii.

Preşedintele le-a spus ascultătorilor că la un moment dat l-a invitat pe fostul cancelar german Gerhard Schroeder la o saună tradiţională rusească (bania). Aceasta a luat foc, însă Schroder a ieşit doar după ce şi-a terminat berea, a povestit Putin. Sauna a ars, dar nimeni nu a fost rănit.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici