MOMENTUL ASALTULUI la magazinul evreiesc din Paris. Patru ostatici sunt în stare gravă, iar mai mulţi poliţişti au fost răniţi - FOTO, VIDEO

Forţele speciale franceze au luat cu asalt magazinul evreiesc din Paris, unde mai multe persoane erau ţinute ostatice de un al treilea atacator, care cerea ca fraţii Kouachi să fie lăsaţi să plece.

3036 afișări
Imaginea articolului MOMENTUL ASALTULUI la magazinul evreiesc din Paris. Patru ostatici sunt în stare gravă, iar mai mulţi poliţişti au fost răniţi - FOTO, VIDEO

MOMENTUL ASALTULUI la magazinul evreiesc din Paris. În timpul intervenţiei au fost ucişi patru ostatici, dar şi atacatorul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Mai mulţi poliţişti au fost răniţi în intervenţia la magazinul evreiesc din Paris unde avea loc o luare de ostatici, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate franceze, citate de CNN.

Amedy Coulibaly, autorul luării de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris şi presupusul criminal al poliţistei omorâte în zona Montrouge din Paris, a fost ucis în asaltul forţelor de elită franceze.

Patru ostatici sunt în stare gravă, anunţă surse citate de presa franceză. Alte surse afirmă că patru ostatici au murit.

Amedy Coulibaly, un islamist în vârstă de 32 de ani, a fost omorât în intervenţia forţelor de ordine la un magazin evreiesc din zona Vincennes (la periferia Parisului). În cursul zilei de joi, Amedy Coulibaly a omorât o poliţistă în zonă Montrouge din Paris. Conform autorităţilor, el încerca să atace sediul unui post de televiziune situat în sudul Parisului. Suspectul avea antecedente penale, el fiind arestat o lună în anul 2010, după ce fusese prins având o armă automată de tip Kalaşnikov.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici