Momentul când un individ deschide focul într-o biserică din SUA. Trei oameni au murit, inclusiv atacatorul | VIDEO

Un individ a ucis două persoane într-o biserică din localitatea White Settlement, statul american Texas, dar în cele din urmă atacatorul a fost împuşcat mortal de doi enoriaşi înarmaţi, relatează site-ul postului BBC News online.

2601 afișări
Imaginea articolului Momentul când un individ deschide focul într-o biserică din SUA. Trei oameni au murit, inclusiv atacatorul | VIDEO

Un nou atac armat în SUA. Trei persoane au murit, inclusiv atacatorul, în urma unui incident petrecut într-o biserică din Texas

Atacatorul a deschis focul cu o puşcă într-o biserică din White Settlement, o suburbie a oraşului Fort Worth, în cursul slujbei de duminică dimineaţa. Slujba era transmisă în direct pe internet.

Şeful Poliţiei din White Settlement, J.P. Bevering, a declarat că atacatorul a fost ucis de doi enoriaşi care erau înarmaţi. "Ameninţarea a fost oprită ca urmare a acţiunilor eroice a celor doi enoriaşi din biserică", a afirmat Bevering.

Poliţia a transmis că încă încearcă să stabilească motivele atacatorului.

Jack Cummings, un reprezentant al bisericii, a declarat pentru New York Times că atacatorul a "acţionat suspicios" de la început şi a atras atenţia echipei de securitate a bisericii.

Echipa de securitate este formată din enoriaşi voluntari, autorizaţi să poarte arme de foc. "Au salvat multe vieţi astăzi pentru că acest lucru ar fi fost altfel un masacru", a adăugat Cummings.

Guvernatorul statului Texas, Greg Abbott, a catalogat atacul drept "un act malefic de violenţă".

Statul Texas a fost anul acesta scena mai multor atacuri armate grave. În august, 22 de persoane au murit, iar 24 au fost rănite într-un atac armat produs într-un magazin Walmart din El Paso. În aceeaşi lună, un individ înarmat a ucis şapte persoane şi a rănit alte 20 în localitatea Odessa-Midland.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
atac armat,
crime

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici