Momentul în care o macara de 5.000 de tone se prăbuşeşte fix când efectua un test de rezistenţă. VIDEO

  • Incident pe într-un port din Germania. O macara de 5.000 de tone s-a prăbuşit.
  • Cel puţin cinci oameni au fost răniţi.
  • Macaraua a fost proiectată să poată ridica simultan o încărcătură egală cu greutatea a cinci avione Airbus A380.
2658 afișări
Imaginea articolului Momentul în care o macara de 5.000 de tone se prăbuşeşte fix când efectua un test de rezistenţă. VIDEO

Momentul în care o macara de 5.000 de tone se prăbuşeşte fix când efectua un test de rezistenţă.

Test nereuşit în portul german Rostock. O macara de 5.000 de tone s-a părbuşit în momentul în care efectua o probă de rezistenţă. Incidentul a avut loc în momentul în care macaraua încerca să ridice din apă o barjă de aproape 2.000 de tone, cu o mie de tone mai puţin decât greutatea pe care a fost proiectată să o sporte.

Încărcătura s-a dovedit însă prea grea şi imaginile surprind momentul în care uriaşul braţ de metal cedează şi se îndoaie de la jumătate.  

Nu este clar dacă macaraua mai poate fi reparată şi nici la cât se ridică costurile cu repararea navei, presa locală estimează că paguba ar fi de câteva milioane de euro. În momentul accidnetului, pe navă se aflau 120 de oameni, cel puţin 5 dintre ei au suferit răni uşoare, doar 2 dintre ei fiind tansportaţi la spital.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici