Video MOMENTUL în care un poliţist salvează un şofer din faţa unui tren, surprins de camere – FOTO, VIDEO

O înregistrare video realizată în statul american California surprinde momentul în care un şofer este salvat de un poliţist din faţa unui tren, cu câteva secunde înainte ca locomotiva să spulbere automobilul pe care acesta îl conducea.

2395 afișări

Imaginile redau momentul în care şoferul, despre care autorităţile susţin că se afla în stare de ebrietate, este scos de ajutorul de şerif Lance Whitted dintr-o maşină blocată pe şinele unei căi ferate din oraşul Sunnyvale.

La un moment dat, bărbatul se împiedică şi cade pe şosea, însă poliţistul continuă operaţiunea de salvare, târându-l câţiva metri mai departe de automobil.

Câteva secunde mai târziu, se poate observa cum maşina bărbatului este izbită în plin de un tren care vine cu viteză, fără ca cineva să fie, însă, rănit.

În tot acest timp, un al doilea ajutor de şerif aflat la faţa locului, pe nume Erik Rueppel, încerca să alerteze autorităţile feroviare cu privire la incident.

Reprezentanţii operatorului feroviar au ţinut ulterior să le mulţumească celor doi poliţişti pentru curajul de care au dat dovadă, printr-un mesaj postat pe Twitter, în care îi numeşte eroi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici