MONITORUL APĂRĂRII | Militar suspectat că pregătea comiterea unor atacuri teroriste, arestat în Statele Unite. Care erau ţintele

Biroul Federal pentru Investigaţii (FBI) a arestat preventiv un militar american care intenţiona să comită atacuri teroriste în Statele Unite, vizând un post de televiziune şi un candidat democrat la preşedinţie, Beto O'Rourke, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă.

3835 afișări
Imaginea articolului MONITORUL APĂRĂRII | Militar suspectat că pregătea comiterea unor atacuri teroriste, arestat în Statele Unite. Care erau ţintele

BREAKING | Militar suspectat că pregătea comiterea unor atacuri teroriste, arestat în Statele Unite

Conform surselor citate, Jarrett W.S., militar activ într-o unitate din Riley (Kansas), a vrut să meargă în Ucraina pentru a lupta alături de membri ai grupului de extremă-dreapta "Batalionul Azov".
 
Individul este suspectat că a distribuit online informaţii despre fabricarea unor bombe şi a vrut să atace un post de televiziune din Statele Unite, afirmă surse citate de ABC News şi de Axios.com.
 
De asemenea, militarul este acuzat că a sugerat atacarea politicianului Beto O'Rourke, înscris în cursa pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA.
 

 

Taguri:
sua,
terorism,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici