Morgan Freeman, povestitor pentru unul dintre materialele electorale ale lui Hillary Clinton - VIDEO

Campania lui Hillary Clinton debutează argumentele finale ale candidatei la preşedinţia Statelor Unite, inclusiv un spot electoral narat de actorul american Morgan Freeman, potrivit Variety.com.

1539 afișări
Imaginea articolului Morgan Freeman, povestitor pentru unul dintre materialele electorale ale lui Hillary Clinton - VIDEO

Morgan Freeman, povestitor pentru unul dintre materialele electorale ale lui Hillary Clinton - VIDEO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Intitulat "Exemple/ Exemplu", spotul face o comparaţie între cariera lui Clinton şi cea a lui Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, poziţionându-i pe cei doi ca opţiuni: "În mâinile cui ne vom încredinţa ţara şi viitorul?". De exemplu, spotul o prezintă pe Clinton ca fiind informată şi constantă, în timp ce Trump este prezentat ca fiind nepregătit şi nesăbuit.

Campania lui Clinton a avut de asemenea şi alte spoturi de la show-urile produse de Shonda Rhimes “Scandal”, “How to Get Away With Murder” şi “Grey’s Anatomy/ Anatomia lui Grey”, dar şi unul în care apar actorii din “Empire”.

Freeman şi-a împrumutat vocea şi pentru filmul biografic care a fost prezentat la Convenţia Naţională Democrată. De asemenea, acesta a narat un spot electoral şi pentru Barack Obama, în cadrul campaniei din 2012.

Morgan Freeman, care a cunoscut succesul în cinema după ce a trecut de vârsta de 50 de ani, a primit, în februarie 2005, premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar, pentru prestaţia din "O fată de milioane/ Million Dollar Baby", de Clint Eastwood. Actorul a mai fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Strada/ Street Smart", "Şoferul Doamnei Daisy/ Driving Miss Daisy", "Închisoarea Îngerilor/ The Shawshank Redemption" şi "Neînfrânt/ Invictus". Anul trecut, starul american a putut fi urmărit pe marile ecrane din România în filmul "Lucy", de Luc Besson, unde joacă împreună cu Scarlett Johansson.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici