Mormane întregi de gunoaie pe străzile din Marea Britanie. Imagini incredibile

Pe lângă faptul că Marea Britanie se confruntă cu epidemia de coronavirus, Guvernul britanic a dat peste o altă problemă majoră şi anume tonele de gunoaie care s-au strâns pe străzi.

1786 afișări
Imaginea articolului Mormane întregi de gunoaie pe străzile din Marea Britanie. Imagini incredibile

Mormane întregi de gunoaie pe străzile din Marea Britanie. Imagini incredibile

Potrivit Daily Mail, motivele pentru care străzile din Marea Britanie sunt pline de gunoaie sunt legate de faptul că activitatea firmelor de salubritate a scăzut foarte mult din cauza carantinei şi crizei coronavirusului. De asemenea, cantitatea de gunoi a crescut cu 300% , iar majoritatea deşeurior sunt cele reciclabile, haine sau rămăşiţele materialelor de construcţii.

Această situţia i-a îngrozit pe britanici care şi-au manifestat nemulţumirea, iar oficialii locali se aşteaptă ca situaţia actuală să se înrăutăţească, pentru că multe centre de reciclare sunt închise.
 
„Angajaţii firmelor de salubritate ar trebui să fie declaraţi muncitori esenţiali, alături de alte categorii, precum vânzătorii de la supermarketuri. Atunci, toate centrele vor fi redeschise” , a spus un consilier local.
 
„Am fost şocat şi întristat când am auzit de acest lucru şi am văzut pozele pe care echipajul nostru le-a făcut. Este o problemă urgentă de sănătate publică. Oamenii trebuie să înţeleagă că nu este bine să aruncăm gunoiul (pe stradă), deoarece ne pune în pericol toată sănătatea.", a spus Moniene Stone, secretarul Fenton Events Board.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici