Musharraf şi Bhutto semnează un acord de reconciliere naţională

Preşedintele pakistanez Pervez Musharraf a semnat vineri un "decret de reconciliere" cu fostul premier în exil Benazir Bhutto, care deschide calea unei partajări a puterii, a anunţat un ministru, citat de AFP.

1 afișare
Imaginea articolului Musharraf şi Bhutto semnează un acord de reconciliere naţională

Musharraf şi Bhutto semnează un acord de reconciliere naţională

"Preşedintele a semnat (decretul), este începutul unei noi ere", a declarat ministrul Căilor Ferate, Sheikh Rashid.

Decretul prevede aministierea mai multor personalităţi politice acuzate de diverse infracţiuni între 1988 şi 1999, printre care şi Bhutto, anchetată pentru acte de corupţie în perioada celor două mandate de premier, 1988-1990 şi 1993-1996.

Un posibil acord de partajare a puterii i-ar permite lui Bhutto să revină în funcţia de premier, graţie unei alianţe între partidul său şi cel al generalului Musharraf la alegerile legislative.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici