Naftali Bennett s-a întâlnit cu preşedintele Germaniei. Criza iraniană, una dintre temele abordate

  • Premierul Israelului, Naftali Bennett, s-a întâlnit, joi, la Ierusalim, cu preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier.
  • Printre temele abordate s-au aflat şi riscurile generate de programul nuclear iranian.
758 afișări
Imaginea articolului Naftali Bennett s-a întâlnit cu preşedintele Germaniei. Criza iraniană, una dintre temele abordate

Sursă FOTO: profimediaimages.ro

Premierul Israelului, Naftali Bennett, s-a întâlnit, joi, la Ierusalim, cu preşedintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, printre temele abordate figurând riscurile generate de programul nuclear iranian.

„Preşedintele Germaniei l-a felicitat pe Naftali Bennett pentru formarea noului Guvern. Frank-Walter Steinmeier l-a invitat pe Naftali Bennett să efectueze o vizită în Germania", anunţă Biroul premierului Israelului, într-un comunicat postat pe site-ul propriu şi vizualizat de MEDIAFAX.

„Am format un guvern cu diverse voci politice şi suntem determinaţi să avansăm interesele Israelului", a afirmat premierul Naftali Bennett.

„Cei doi lideri au discutat despre ameninţarea nucleară iraniană. Premierul Naftali Bennett a subliniat că obiectivul Israelului este să împiedice Iranul să se doteze cu arme nucleare (...)", precizează Guvernul israelian.

Iranul şi Statele Unite poartă negocieri în format multilateral pe tema relansării Acordului nuclear semnat de Teheran cu marile puteri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici