Nancy Pelosi are COVID. Care este starea de sănătate a Preşedintelui Camerei Reprezentanţilor din Congresul american

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor SUA, Nancy Pelosi, are COVID-19 şi este în prezent asimptomatică, a declarat joi purtătorul de cuvânt al acesteia, după ce mulţi oficiali federali au fost testaţi pozitiv în ultimele zile.

181 afișări
Imaginea articolului Nancy Pelosi are COVID. Care este starea de sănătate a Preşedintelui Camerei Reprezentanţilor din Congresul american

Nancy Peloci are COVID

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor SUA, Nancy Pelosi, are COVID-19 şi este în prezent asimptomatică, a declarat joi purtătorul de cuvânt al acesteia, după ce mulţi oficiali federali au fost testaţi pozitiv în ultimele zile.

Liderul democrat a fost testat pozitiv după ce a primit un rezultat negativ la începutul săptămânii, a declarat purtătorul de cuvânt Drew Hammill într-un comunicat, informează Reuters

„Preşedintele Camerei Reprezentanţilor este complet vaccinat şi este recunoscător pentru protecţia robustă oferită de vaccin”, a spus Hammill, adăugând că va intra în carantină conform ghidurilor federale de sănătate.

Preşedintele Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a fost testat negativ miercuri seară, a anunţat Casa Albă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici