Nancy Pelosi, despre Trump, după asaltul de la Capitoliu: ”Este un dezechilibrat, labil şi periculos preşedinte al Statelor Unite.” Ea cere punerea sub acuzare a acestuia

  • Preşedinta Camerei Reprezentanţilor a Congresului SUA, Nancy Pelosi, a cerut punerea sub acuzare a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump din cauza incidentelor de la Capitoliu.
  • Nancy Pelosi: ''Din păcate, persoana care conduce aripa executivă este un dezechilibrat, labil şi periculos preşedinte al Statelor Unite.”
  • Trump se bucură de imunitate în calitate de preşedinte, dar aceasta se încheie odată cu mandatul său.
1902 afișări
Imaginea articolului Nancy Pelosi, despre Trump, după asaltul de la Capitoliu: ”Este un dezechilibrat, labil şi periculos preşedinte al Statelor Unite.” Ea cere punerea sub acuzare a acestuia
Preşedinta Camerei Reprezentanţilor a Congresului SUA, Nancy Pelosi, a cerut punerea sub acuzare a preşedintelui în exerciţiu Donald Trump din cauza incidentelor de la Capitoliu, notează dpa
 
''Din păcate, persoana care conduce aripa executivă este un dezechilibrat, labil şi periculos preşedinte al Statelor Unite,” a declarat aceasta într-un interviu care va fi difuzat integral duminică de postul de televiziune CBS.
 
"Şi mai sunt doar câteva zile până când vom putea fi protejaţi de el. Dar el a făcut ceva atât de grav încât ar trebui să înceapă urmărirea penală împotriva lui".
 
Pelosi a cerut demisia imediată a lui Trump şi a ameninţat cu un alt proces de punere sub acuzare.
 
Miercuri, în timpul unui discurs, Trump i-a încurajat pe susţinătorii să se îndrepte spre Capitoliu, ceea ce a dus la un asalt asupra clădirii, oprind şedinţa comună a Congresului care trebuia să valideze rezultatele alegerilor din noiembrie 2020.
 
Mandatul lui Donald Trump se încheie pe 20 ianuarie, dar Pelosi şi alţi democraţi susţin că în fiecare zi în care acesta rămâne la Casa Albă reprezintă un pericol.
 
Dacă Donald Trump va fi găsit vinovat după ce îşi încheie mandatul, el ar putea primi interdicţia de a deţine funcţii publice la nivel federal, ceea ce ar însemna că nu va putea candida la alegerile prezidenţiale americane din 2024.
 
Trump se bucură de imunitate în calitate de preşedinte, dar aceasta se încheie odată cu mandatul său.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici