Narendra Modi, venit în vizită în SUA, s-a întâlnit cu Joe Biden la Casa Albă. Preşedintele american: "Parteneriatul dintre SUA şi India este mai puternic şi mai extins ca niciodată"

Premierul indian Narendra Modi a venit în vizită în SUA, la Washington D.C. Modi a fost întâmpinat de preşedintele american Joe Biden şi de prima doamnă, Jill Biden, la Casa Albă.

504 afișări
Imaginea articolului Narendra Modi, venit în vizită în SUA, s-a întâlnit cu Joe Biden la Casa Albă. Preşedintele american: "Parteneriatul dintre SUA şi India este mai puternic şi mai extins ca niciodată"

Joe Biden, Twitter

 

 

 "În această dimineaţă, alături de mii de participanţi indiano-americani din toate colţurile Statelor Unite, i-am urat bun venit prim-ministrului Modi la Casa Poporului (Casa Albă). 

Împreună, Statele Unite şi India - cele mai vechi şi mai mari democraţii din lume - reprezintă o forţă combinată pentru binele global.

Îmi face plăcere să îi urez bun venit prim-ministrului Modi la Casa Albă pentru a consolida parteneriatul nostru pentru deceniile următoare.

Parteneriatul dintre SUA şi India este mai puternic şi mai extins ca niciodată.

La baza acestui parteneriat se află o legătură profundă între popoarele noastre - legături de familie, prietenie şi valori comune.

Sub mandatul lui Narendra Modi, care este prim-ministru din 2014, India a suferit un regres democratic -  slăbirea instituţiilor democratice, a drepturilor individuale şi a libertăţii de exprimare".

Statele Unite speră să întărească relaţiile cu India pentru a contracara ameninţarea Chinei şi agresiunea Rusiei. 

Dar India se află într-un conflict îndelungat cu vecinul său, Pakistan, aliatul de bază al Statelor Unite din Orientul Mijlociu. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici