Natalia Gavriliţa: Condamn cu fermitate atacurile brutale asupra unor ţinte civile din Ucraina

Premierul R. Moldova, Natalia Gavriliţa, condamnă atacurile din Ucraina şi incidentul cu racheta de la Briceni. Ea afirmă că autorităţile de la Chişinău fac toate eforturile pentru a menţine situaţia sub control, în contextul unui nou val de bombardamente şi al unor perturbaţii în sistemul energetic.

238 afișări
Imaginea articolului Natalia Gavriliţa: Condamn cu fermitate atacurile brutale asupra unor ţinte civile din Ucraina

Natalia Gavriliţa: Condamn cu fermitate atacurile brutale asupra unor ţinte civile din Ucraina

„Dragi cetăţeni, în Ucraina are loc un nou val de atacuri cu rachete care generează consecinţe directe şi asupra ţării noastre. Am fost informată că în urmă cu puţin timp, o patrulă a Poliţiei de frontieră a descoperit componentele unei rachete în apropierea oraşului Briceni. Poliţia de frontieră a intensificat patrulele şi a ridicat gradul de alertă în Briceni şi Ocniţa. Zona unde a fost descoperit obiectul explozibil a fost izolată, iar la faţa locului se află serviciile specializate ale Ministerului Afacerilor Interne”, scrie pe Facebook Natalia Gavriliţa.

Ea afirmă că, în acelaşi timp, Moldelectrica anunţă despre perturbaţii în sistemul energetic care ar putea duce la posibile deconectări.

„Vă rugăm să urmaţi recomandările organelor abilitate şi să rămâneţi în siguranţă. Atât eu, cât şi colegii mei depunem toate eforturile ca să ţinem situaţia sub control şi să nu admitem riscuri pentru pentru oamenii noştri. Condamn cu fermitate aceste atacuri brutale asupra unor ţinte civile din Ucraina şi reiterez deplina noastră solidaritate cu poporul ucrainean în aceste clipe grele”, încheie Gavriliţa.

O rachetă a fost descoperită în urmă cu puţin timp, într-o livadă din apropierea oraşului Briceni, din Republica Moldova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici