Navele de război din China reiau exerciţiile militare în Pacificul de Vest

Navele de război din China s-au întors în Pacificul de Vest pentru a participa la noi exerciţii cu muniţie reală, potrivit Reuters.

300 afișări
Imaginea articolului Navele de război din China reiau exerciţiile militare în Pacificul de Vest

Navele de război din China reiau exerciţiile militare în Pacificul de Vest

Două nave de război se află în Pacificul de Vest pentru exerciţii militare, a anunţat marţi armata din China.

Distrugătorul Dalian şi fregata cu rachete ghidate Huangshan au navigat spre o zonă neidentificată din Pacificul de Vest „nu cu mult timp în urmă" şi au efectuat exerciţii de atac şi apărare, a explicat Comandamentul Teatrului de Sud al Armatei Populare de Eliberare.

Exerciţiile în zonele îndepărtate din Pacificul de Vest au loc la scurt timp după ce un grup de portavioane s-a întors în portul său. Portavioanele au navigat în jurul Taiwanului.

În luna martie, prima navă de asalt amfibie de producţie internă a Chinei, un distrugător, o fregată şi o navă de aprovizionare au finalizat primul lor antrenament pe mare la distanţă, după o călătorie de 30 de zile în Marea Chinei de Sud şi în Pacificul de Vest, a precizat Comandamentul Teatrului de Sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici