Negocierile cu SUA au fost "fructuoase" - Zelenki după întâlnirea cu Biden, la Kiev

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a spus că spune că negocierile de luni cu preşedintele american Joe Biden, aflat într-o vizită supriză la Kiev, au fost „fructuoase” şi „cruciale".

561 afișări
Imaginea articolului Negocierile cu SUA au fost "fructuoase" - Zelenki după întâlnirea cu Biden, la Kiev

Sursa Foto - Presa ucraineană

"Sperăm ca 2023 să devină un an al victoriei", adaugă el.

Zelensli a spus că va continua să facă tot posibilul pentru a se asigura că lumea democratică "câştigă în această luptă istorică".

Ucraina se confruntă cu o perioadă foarte dificilă, adaugă el, dar va face "realizări istorice" cu ajutorul SUA şi al restului lumii.

"Negocierile de astăzi au fost foarte fructuoase, foarte importante şi cruciale", a spus Zelenski, adăugând că rezultatele vor avea cu impact pe câmpul de luptă.

Armele cu rază lungă de acţiune au fost, de asemenea, un subiect de discuţie, alături de alte tipuri de sprijin militar care nu au fost furnizate până în prezent, continuă el.

"Reconstituirea şi recuperarea justiţiei este, de asemenea, importantă... iar agresorul trebuie să îşi asume responsabilitatea pentru agresiune şi să ramburseze daunele", a spus Zelenski, înainte de a mulţumi SUA pentru sprijinul acordat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici