Negocierile dintre Israel şi Autoritatea Palestiniană ar putea fi reluate marţi, la Washington

Negocierile dintre Israel şi Autoritatea Palestiniană, suspendate acum trei ani, ar urma să fie reluate marţea viitoare, la Washington, anunţă ministrul israelian al Cooperării regionale, Sylvan Shalom, în cursul unei vizite în Cisiordania.

111 afișări
Imaginea articolului Negocierile dintre Israel şi Autoritatea Palestiniană ar putea fi reluate marţi, la Washington

Benjamin Netanyahu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sperăm că discuţiile vor debuta săptămâna viitoare, probabil marţi, dar încă nu au fost reglate toate aspectele", a declarat Shalom în cursul unei conferinţe de presă organizate la Ierihon, în apropiere de Ierusalim, cu ocazia inaugurării unui parc industrial.

"Dacă nu va apărea vreun incident de ultim moment, cred că există şanse mari ca discuţiile să fie reluate săptămâna viitoare, la Washington", adaugă ministrul israelian.

Potrivit postului public de radio din Israel, premierul Benjamin Netanyahu va prezenta de urgenţă un proiect de organizare a unui referendum pe tema unui eventual plan de pace cu palestinienii. Netanyahu vrea să organizeze referendum şi în cazul unei retrageri unilaterale din Cisiordania.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici