Nepotul regelui Spaniei s-a rănit la picior cu o armă în timp ce se antrena pentru tir

Nepotul regelui Spaniei, Felipe Marichalar Borbon, în vârstă de 13 ani, s-a rănit accidental la piciorul drept în timp ce se antrena pentru tir în prezenţa tatălui său, despărţit de infanta Elena, a anunţat marţi Casa Regală.

152 afișări
Imaginea articolului Nepotul regelui Spaniei s-a rănit la picior cu o armă în timp ce se antrena pentru tir

Nepotul regelui Spaniei s-a rănit la picior cu o armă

Cel mai mare dintre nepoţii regelui Juan Carlos "a tras cu o puşcă de calibru mic, rănindu-se la piciorul drept", în prezenţa tatălui său, Jaime de Marichalar, luni, a explicat Casa Regală într-un comunicat.

Accidentul s-a produs în timp ce copilul "se antrena pentru tir" cu o puşcă de calibrul 36 în curtea proprietăţii familiei din Soria, la nord de Madrid, a adăugat Casa Regală.

Băiatul rănit a primit îngrijiri la Soria, înainte de a fi transportat la un spital din Madrid, unde a primit vizita reginei Sofia în cursul dimineţii de marţi. Starea sa nu generează îngrijorări, potrivit presei spaniole.

Al cincilea în ordinea succesiunii la tron, după mama sa, Elena, Felipe Juan Froilan Marichalar Borbon petrecea câteva zile în compania tatălui său şi a surorii sale Victoria Federica, în vârstă de 11 ani, în casa familială în timpul vacanţei de Paşti.

După ce a studiat timp de un an în Marea Britanie, în 2010-2011, pentru a-şi perfecţiona engleza, nepotul regelui s-a întors în Spania, unde locuieşte în prezent cu mama sa, la Madrid.

Trecutul familiei regale a Spaniei a fost marcat de un accident tragic, produs la 29 martie 1956 la Estoril, în Portugalia, în Săptămâna Sfântă.

Juan Carlos, care în perioada respectivă era elev ofiţer şi avea 18 ani, şi fratele său Alfonso se jucau cu un revolver în casa familiei când un tir accidental l-a ucis pe acesta din urmă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici