Netanyahu adoptă noul look de război. Elementele vestimentare la care a renunţat premierul israelian

Oficialul şi-a dat jos cravata şi şi-a descheiat cămaşa, dar nu vrea să adopte „stilul Zelensky”.

3594 afișări
Imaginea articolului Netanyahu adoptă noul look de război. Elementele vestimentare la care a renunţat premierul israelian

Netanyahu adoptă noul look de război. Elementele vestimentare la care a renunţat premierul israelian

În fotografiile oficiale, premierul israelian îşi schimbă treptat garderoba, pentru a se îndepărta de stilul prezidenţial, dar păstrând distanţa faţă de stilul militar al lui Zelensky.

Mai întâi şi-a dat jos cravata. Şi aşa – într-o cămaşă albă descheiată la gât – l-a primit în aeroport pe Joe Biden, preşedintele american. Apoi, a înlocuit albul cu negru, fie că este vorba despre un tricou sau jacheta lejeră de puf pe care a purtat-o ​​în fotografiile cu Giorgia Meloni, premierul Italiei, deşi la Tel Aviv temperatura a urcat peste 30 de grade şi se aflau în interior.

Bibi, aşa cum este poreclit, îşi schimbă treptat garderoba pentru fotografiile oficiale publicate de ziarele israeliene şi în presa mondială.

La conferinţa pentru anunţarea cabinetului de securitate cu restricţii, a fost fotografiat într-un costum închis la culoare şi cravată violet, stând între Yoav Gallant, ministrul Apărării, şi Benny Gantz, fostul ministru al Apărării şi şef de cabinet.

Analiştii remarcă faptul că părea „civilul” condus şi controlat de cei doi foşti generali. În vizitele pe front - la graniţa cu Libanul - a îmbracat o vestă antiglonţ din motive de securitate, dar şi pentru a demonstra că este liderul militar al campaniei.

Yedioth, cel mai bine vândut ziar din ţară, susţine că premierul - care sâmbătă a împlinit 74 de ani - nu va merge spre un stil exagerat de „militar”: în Israel, aşa cum scrie la lege, distincţia rolurilor între Statul Major şi guvern este clară.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici