Netanyahu: Lumea trebuie să se unească împotriva Hamas, cum a făcut-o cu ISIS şi naziştii

Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, a ţinut un discurs, luni, în Knesset, Parlamentul unicameral israelian, şi a transmis că întreaga lume ar trebui să fie alături de Israel împotriva Hamas, aşa cum a fost împotriva ISIS, dar şi a naziştilor, potrivit The Guardian.

249 afișări
Imaginea articolului Netanyahu: Lumea trebuie să se unească împotriva Hamas, cum a făcut-o cu ISIS şi naziştii

Netanyahu: Lumea trebuie să se unească împotriva Hamas, cum a făcut-o cu ISIS şi naziştii

Prim-ministrul israelian aduce în vedere că Hamas, alături de gruparea teroristă Hezbollah şi Iranul, vor să arunce Orientul Mijlociu într-un „abis al haosului”.

„Există multe întrebări legate de dezastrul care s-a abătut asupra noastră acum 10 zile. Vom investiga fiecare aspect în detaliu. Naţiunea este unită spre un singur obiectiv, victoria. Vom triumfa pentru că este vorba despre însăşi existenţa noastră în această regiune, care este plină de forţe întunecate. Hamas face parte din axa răului formată din Iran şi Hezbollah. Acestea urmăresc să arunce Orientul Mijlociu într-un abis al haosului”, a spus Netanyahu.

Netanyahu mai spune că Hamas este noua versiune a nazismului şi că statul Israel va face eforturi de recuperare a ostaticilor.

„Acum, mulţi din întreaga lume înţeleg cu cine se confruntă Israelul. Ei înţeleg că Hamas reprezintă o nouă versiune a nazismului. Aşa cum lumea s-a unit pentru a învinge naziştii şi ISIS, tot aşa trebuie să se unească pentru a învinge Hamas. Nu vom renunţa la eforturile noastre de a ne aduce fraţii şi surorile înapoi”, a spus Netanyahu, adresându-se în Knesset.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici