Netflix lansează filmul "The Last Kingdom: Seven Kings Must Die"

  • The Last Kingdom: Seven Kings Must Die este un film bazat pe cartea War Lord, a 13-a şi ultima din seria Saxon Stories de Bernard Cornwell
  • Filmul este o continuare a serialului The Last Kingdom de pe Netflix, care a avut cinci sezoane şi a fost foarte apreciat de critici şi fani
  • Filmul îl urmăreşte pe Uhtred de Bebbanburg şi pe camarazii săi în aventurile lor printr-un regat fracturat, în speranţa de a uni Anglia odată pentru totdeauna
  • Filmul are o durată de 1 oră şi 51 de minute şi este plin de acţiune, dramă şi suspans
  • Filmul se încheie cu Bătălia de la Brunanburh, unde Uhtred şi aliaţii săi se confruntă cu forţele combinate ale regatelor din Irlanda, Orkney, Man, Shetland, Strathclyde şi Scoţia
  • Filmul are un final emoţionant şi satisfăcător pentru saga lui Uhtred, care îşi vede visul împlinit de a vedea Anglia unită sub un singur rege.
7251 afișări
Imaginea articolului Netflix lansează filmul "The Last Kingdom: Seven Kings Must Die"

Netflix

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die - un final epic pentru serialul Netflix

Netflix a lansat pe 14 aprilie filmul The Last Kingdom: Seven Kings Must Die, care încheie povestea lui Uhtred de Bebbanburg, eroul seriei istorice bazate pe romanele lui Bernard Cornwell.

Filmul este o capodoperă de acţiune şi dramă, care îi poartă pe spectatori printr-o călătorie plină de peripeţii, trădări şi sacrificii pentru a realiza visul lui Uhtred de a uni Anglia sub un singur rege.

Filmul începe după moartea regelui Edward, care lasă în urmă un regat divizat între fiii săi Aethelstan şi Aelfweard. Uhtred, care este loial lui Aethelstan, trebuie să îl ajute să îşi apere tronul de pretenţiile fratelui său şi ale altor regi rivali.

În acelaşi timp, Uhtred trebuie să îşi protejeze familia şi prietenii de ameninţările venite din partea vikingilor şi scoţienilor.

Filmul culminează cu Bătălia de la Brunanburh, una dintre cele mai importante bătălii din istoria Angliei, unde Uhtred şi aliaţii săi se confruntă cu o coaliţie formată din regatele din Irlanda, Orkney, Man, Shetland, Strathclyde şi Scoţia. Bătălia este plină de suspans şi emoţie, iar finalul este surprinzător şi emoţionant.

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die este un film care merită văzut de toţi fanii serialului Netflix sau ai cărţilor lui Bernard Cornwell. Filmul este o dovadă a calităţii producţiilor Netflix şi a talentului actorilor implicaţi în proiect.

Alexander Dreymon este remarcabil în rolul lui Uhtred, iar restul distribuţiei nu este mai prejos. Filmul este o lecţie de istorie, dar şi o poveste captivantă despre curaj, loialitate şi destin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici