New York-ul spune adio unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale

  • New York-ul trebuie să spună adio unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale.
  • Este vorba despre felia de pizza de 1 dolar, mai exact de doar 99 de cenţi.
2257 afișări
Imaginea articolului New York-ul spune adio unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale

New York-ul spune adio unuia dintre cele mai emblematice produse ale sale

Oferta, care încânta vizitatorii şi locuitorii la orice oră din zi şi din noapte, nu mai este sustenabilă pentru comercianţi din cauza creşterii generale a preţurilor, care nu a scutit sectorul alimentar.

Preţul actual este de cel puţin un dolar şi 50 de cenţi, scrie ANSA.

„Inflaţia afectează fiecare ingredient, tot ceea ce folosim. Făina, brânza, roşiile, mănuşile, hârtia, farfuriile, şerveţelele. Totul. Potrivit unui sondaj al Pizza Industry Council realizat de National Restaurant Association, 97% dintre restaurante sau chioşcuri au fost afectate de lipsa alimentelor şi băuturilor şi de întârzierile în lanţul de aprovizionare”, a spus Oren Halali, co-fondator al 2 Bros.

Felia de pizza de 99 de cenţi din New York a depăşit chiar şi faima hamburgerului de 1 dolar al lanţurilor de fast-food. Potrivit numeroşilor consumatori de pizza, e greu să ai pretenţii mari atunci când cumperi un hamburger cu un dolar, în timp ce pizza este întotdeauna bună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici