NEWS ALERT. Un parlamentar din partidul lui Boris Johnson a fost ucis. Poliţia l-a prins pe agresor

Parlamentarul britanic David Amess a murit după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în timp ce se întâlnea cu alegătorii. Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut de poliţişti, informează Buisness Insider.

1828 afișări
Imaginea articolului NEWS ALERT. Un parlamentar din partidul lui Boris Johnson a fost ucis. Poliţia l-a prins pe agresor

Sir David Amess MP, Cameron Miles, Mark Riley (de la stanga la dreapta)

Amess, în vârstă de 69 de ani, a fost atacat la biroul său din regiunea Essex, unde ţinea o şedinţă de circumscripţie.
 
Poliţia locală a declarat că incidentul a avut loc la scurt timp după ora 12.00. În urma atacului, un tânăr de 25 de ani a fost arestat.  "Nu mai căutăm pe nimeni", au scris pe Twitter reprezentanţii poliţiei.
 
Întreaga clasă politică britanică a condamnat gestul. "Veşti cu adevărat îngrozitoare. Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de David Amess MP, familia sa şi comunitatea din care făcea parte, în acest moment incredibil de dificil" , a scris pe Twitter primarul Londrei, Sadiq Khan.
 
Amess a ocupat timp de 38 de ani funcţia de deputat în circumscripţia britanică Southend West. 
 
Înjunghirea lui Amess reprezintă al patrulea atac împotriva unui politician britanic din 2000.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici