Nicolas Maduro şi-a creat un cont pe Twitter, după modelul mentorului său Hugo Chavez

Preşedintele interimar Nicolas Maduro şi-a creat un cont pe Twitter cu speranţa să ocupe locul lăsat liber de mentorul său Hugo Chavez, duminică, zi în care televiziunea publică a început să redifuzeze "Allo President", o emisiune celebră cu preşedintele defunct.

115 afișări
Imaginea articolului Nicolas Maduro şi-a creat un cont pe Twitter, după modelul mentorului său Hugo Chavez

Nicolas Maduro şi-a creat un cont pe Twitter, după modelul mentorului său Hugo Chavez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Obţinând în câteva ore aproximativ 150.000 de abonaţi, Maduro şi-a făcut debutul pe reţeaua de socializare difuzându-şi angajamenetele faţă de Chavez, decedat la 5 martie de cancer, şi anunţându-şi victoria în alegerile prezidenţiale de la 14 aprilie.

"Eu, Nicolas Maduro, fiul lui Chavez, voi îndeplini ceea ce ţi-am jurat, Comandante Suprem. Voi lupta din toate puterile pentru consolidarea Socialismului!", se arată în mesajul postat de titularul contului @NicolasMaduro.

"#Chavez, îţi jur că îţi voi fi loial ţie, Poporului şi Revoluţiei! Fie să îţi oferim victoria pe 14 aprilie, cu peste zece milioane de voturi!", a adăugat Maduro, desemnat preşedinte interimar după moartea lui Chavez.

Maduro mai are conturi pe Facebook şi YouTube şi un blog.

Predecesorul său Hugo Chavez, care a condus ţara începând din 1999, a fost un adevărat adept al Twitterului, având peste patru milioane de abonaţi, cărora li se adresa, pe un ton muşcător şi în mod direct, mai ales după ce tratamentul pentru cancer la care a fost supus a început să îl împiedice să participe la emisiunile duminicale "Allo President".

După peste două săptămâni de la decesul liderului venezuelaean, televiziunea publică VTV a început, duminică, o serie de redifuzări ale unor emisiuni-maraton ale acestuia, cu un program despre liderul cubanez Fidel Castro ce datează din 2000.

Redenumită "Allo Commandant", emisiunea va relua săptămânal, timp de trei ore, cele 378 de programe duminicale radiotelevizate "Allo President" susţinute de Hugo Chavez în perioada 1999-2012.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici