Nicolas Sarkozy îşi va anunţa miercuri seară candidatura la alegerile prezidenţiale din Franţa

Nicolas Sarkozy îşi va anunţa candidatura la alegerile prezidenţiale din Franţa din 22 aprilie şi 6 mai miercuri seara, la postul privat de televiziune TF1, a anunţat marţi o sursă apropiată preşedinţiei.

99 afișări
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy îşi va anunţa miercuri seară candidatura la alegerile prezidenţiale din Franţa

Nicolas Sarkozy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aflat deja în campanie de mai multe săptămâni, Nicolas Sarkozy şi-a accelerat calendarul, în timp ce principalul său adversar, socialistul Francois Hollande este favorit în sondajele de opinie.

Preşedintele speră în acest fel să îi fure gloria adversarului său socialist, Francois Hollande, care va organiza în acelaşi timp o reuniune publică de amploare, a doua de acest fel, la Rouen (nord-vest), oraşul său natal.

Anunţul privind candidatura lui Nicolas Sarkozy ar trebui să fie urmat, joi, de o primă deplasare în provincie, la Annecy (centru-est), înaintea unui prim mare miting de campanie, duminică, la Marsilia (sud-est).

Ministrul Ecologiei, Nathalie Kosciusko-Morizet, va fi purtătoarea de cuvânt a campaniei lui Sarkozy, potrivit sursei citate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici