Nigel Farage, liderul Partidului Brexit, anunţă că nu va candida la alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie

Nigel Farage, liderul Partidului Brexit, a declarat că nu va candida pentru un post de parlamentar cu ocazia alegerilor legislative anticipate din Marea Britanie, afirmând că poate "servi mai bine cauza Brexit" călătorind prin ţară în sprijinul celor 600 de candidaţi ai formaţiunii sale.

1517 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage, liderul Partidului Brexit, anunţă că nu va candida la alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie

Nigel Farage, liderul Partidului Brexit, afirmă că nu va candida la alegerile parlamentare anticipate din Marea Britanie

"M-am gândit foarte mult la asta. M-am gândit: Cum pot servi cel mai bine cauza Brexit? Pentru că pentru asta fac acest lucru - nu pentru cariera mea, nu pentru a nu fi în politică pentru tot restul vieţii mele", a afirmat Farage la postul BBC News.

"Să încerc să intru în Parlament? Servesc mai bine cauza călătorind de-a lungul şi latul Regatului Unit, susţinând cei 600 de candidaţi?", a continuat politicianul, conchizând: "Şi am decis că ultima (variantă) este cea adecvată".

Nigel Farage a propus ca Partidul Brexit să încheie o coaliţie electorală cu conservatorii, conduşi de Boris Johnson, înaintea alegerilor anticipate din luna decembrie, însă premierul a refuzat oferta. Cele două partide sunt în competiţie pentru a obţine votul alegătorilor care susţin ieşirea Marii Britanii din UE.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici