EUROVISION 2023  Noa Kirel cântă şi dansează cu "Forţa Unicornului" la Eurovision 2023

  • Cântăreaţa pop Noa Kirel din Israel spune că a reprezentat ţara cu mândrie la concursul internaţional de cântece de la Liverpool şi va concura pentru premiul cel mai mare sâmbătă seara
  • Clipurile ei au milioane de vizualizări pe YouTube
  • Israeliana Noa Kirel a avansat în marea finală a Eurovision 2023 de la Liverpool, marţi seara, după performanţa ei din prima semifinală a concursului.
  • Israel a obţinut 362 de puncte
846 afișări
Imaginea articolului Noa Kirel cântă şi dansează cu "Forţa Unicornului" la Eurovision 2023

UPDATE - Israel a obţinut 362 de puncte

Cântând şi dansând pe melodia compusă de ea, „Unicorn”, Kirel a strâns suficiente voturi pentru a se califica şi a concura la finala pentru premiul cel mare de sâmbătă seara.

„Nu există o emoţie mai mare ca aceasta!” declarat ea.

„Am simţit că fiecare dintre voi era cu mine. Promit că voi face totul – şi mă refer la totul – pentru a continua să fac ca poporul Israel să fie fericit în marea finală”.

Cântecul lui Kirel, pe care a scris-o împreună cu Doron Medalie, Yinon Yahel şi May Sfadia, laudă „puterea unicornului”, despre care cântăreaţa a spus că este un mesaj de acceptare şi auto-împuternicire.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici