Noi dezvăluiri despre relaţiile lui Silvio Berlusconi: În ce condiţii dorea fostul premier să cunoască o româncă în 2010

Fostul premier italian Silvio Berlusconi aprecia, în 2010, că există românce frumoase sau nu, spunându-i unei consiliere să o invite pe o româncă la o petrecere în reşedinţa sa doar dacă aceasta era atrăgătoare.

234 afișări
Imaginea articolului Noi dezvăluiri despre relaţiile lui Silvio Berlusconi: În ce condiţii dorea fostul premier să cunoască o româncă în 2010

Silvio Berlusconi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În august 2010, o consilieră a lui Berlusconi, Nicole Minetti, implicată în scandalul damelor de companie care participau la petrecerile premierului italian, lua masa pe malul lacului Como cu Giorgio Pozzi, un alt consilier PdL, pe care îl cataloga "nebun ca un animal", informează site-ul StranieriinItalia.it.

"Mă face să râd, este simpatic, dar ca să vă faceţi o idee de cât de ciudat este, vă spun ceva: era cu o româncă", îi explica Nicole Minetti lui Berlusconi, conform unei conversaţii telefonice dezvăluită de procurori în procesul în care Berlusconi este acuzat că a avut relaţii sexuale cu o minoră de origine marocană.

Berlusconi a replicat: "Era cu o româncă?", premierul arătându-se interesat de aceasta şi dorind să o vadă la una din reşedinţele sale, dacă era frumoasă.

"Dar este prezentabilă sau nu?", întreba premierul Italiei. "Este foarte tare", răspunde Nicole Minetti.

Replica lui Berlusconi a fost scurtă şi sugestivă: "Ah, atunci..."

Nicole Minetti este suspectată că a adus în numeroase rânduri dame de companie la petrecerile organizate în vilele de lux ale fostului premier italian.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici