Noi explozii în Transnistria. Două antene radio ar fi fost avariate

Mai multe explozii au fost auzite marţi dimineaţă în regiunea separatistă Transnistria. Două antene radio au fost avariate de explozii în Transnistria, a anunţat Ministerul de Interne, potrivit Sky News.

5864 afișări
Imaginea articolului Noi explozii în Transnistria. Două antene radio ar fi fost avariate

Noi explozii în Transnistria. Două antene radio ar fi fost avariate

Exploziile s-au produs în satul Maiac marţi, la orele 6.40 şi 7.05. Niciun locuitor nu a fost rănit în urma exploziilor, susţin sursele.

Alte explozii au avut loc luni la Ministerul Securităţii de Stat din Tiraspol, capitala regiunii separatiste moldoveneşti Transnistria. Oficiali de la ministerul de interne al regiunii separatiste au declarat că asupra clădirii s-a tras de către atacatori necunoscuţi cu lansatoare de grenade.

Regiunea separatistă este recunoscută la nivel internaţional ca parte a Republicii Moldova, dar este ocupată de trupele ruseşti de la destrămarea Uniunii Sovietice.

Un general rus a declarat săptămâna trecută că unul dintre obiectivele Moscovei este de a stabili un alt „punct de acces" în Transnistria din Ucraina.

Acest lucru ar putea însemna ocuparea coastei ucrainene a Mării Negre, inclusiv a oraşului-port Odesa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici