Noi informaţii în cazul criminalului în serie din Cipru: Ucigaşul este suspectat acum şi de viol

Un militar cipriot în vârstă de 35 de ani, care a mărturisit că a ucis şapte femei şi fete, inclusiv două românce, este suspectat că ar mai fi violat şi o femeie de origine străină, a declarat un oficial din cadrul Poliţiei cipriote, informează agenţia The Associated Press.

1602 afișări
Imaginea articolului Noi informaţii în cazul criminalului în serie din Cipru: Ucigaşul este suspectat acum şi de viol

Criminalul în serie din Cipru, care a ucis şapte persoane, suspectat că ar fi violat o femeie. Foto: Greek Reporter

Incidentul s-a petrecut în primele luni ale anului 2017, suspectul violând o tânără de naţionalitate străină pe care a pozat-o ca model, a declarat Neophytos Shailos, şeful Departamentului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei cipriote.

Suspectul a înregistrat violul pe telefonul lui, a precizat Shailos.

După ce a scăpat de agresor, tânăra, în vârstă de 19 ani, a sunat-o pe soţia din acel moment al suspectului şi i-a spus ce s-a întâmplat.

O instanţă din Nicosia a prelungit cu alte opt zile mandatul de arestare pe numele suspectului.

Printre victimele bărbatului se numără şi două românce, mamă şi fiică. Ele au fost date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici