Noi mesaje împotriva românilor, pe străzile Romei

Noi mesaje care instigă la violenţe împotriva imigranţilor români au apărut pe străzile Romei, pe fondul polemicii referitoare la infracţiunile comise de imigranţi.

20 afișări
Imaginea articolului Noi mesaje împotriva românilor, pe străzile Romei

Noi mesaje împotriva românilor, pe străzile Romei

"Românule, bag cuţitul în tine!", este mesajul apărut miercuri pe un gard de pe bulevardul Trastevere (Roma). Lângă mesajul scris cu vopsea neagră este desenată şi o svastică, relatează Il Messaggero în ediţia online.

Un alt mesaj, care instiga la "Holocaustul românilor", a fost descoperit marţi pe o stradă din Roma, în apropierea Parcului Caffarella, unde la 14 martie a avut loc un viol atribuit unor români.

În ultima vreme, numeroşi români au fost victimele unor atacuri xenofobe în Italia, pe fondul polemicilor referitoare la infracţiunile comise de imigranţi.

Citeşte şi

Un copil român a fost bătut de cinci italieni

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici