Nordul Greciei, afectat de furtuni şi inundaţii

Furtunile care au afectat luni nordul Greciei au inundat mai multe ferme şi case, distrugând recoltele şi determinând evacuarea unui camping, au anunţat autorităţile.

1 afișare
Imaginea articolului Nordul Greciei, afectat de furtuni şi inundaţii

Nordul Greciei, afectat de furtuni şi inundaţii

Ploile care au afectat nordul Greciei, în mijlocul unei veri neobişnuit de calde, au provocat inundaţii şi întreruperi ale alimentării cu energie electrincă în Salonic şi alte oraşe din regiune.

El a declarat că furtunile s-ar putea extinde şi în restul ţării şi ar putea afecta insulele din Marea Egee, în mijlocul sezonului turistic.

Circa 50 de case şi magazine din oraşul Komotini, situat în nord-estul ţării, au fost avariate de inundaţii. Brigăzile de pompieri au primit aproximativ 200 de apeluri de urgenţă de la locuitorii din Komotini şi Salonic, pentru a pompa apa din clădiri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici