Nu există dovezi că noul coronavirus a fost creat în laboratoarele din China. Anunţul unui medic specialist

Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase care consiliază Casa Albă pe timpul pandemiei cu noul coronavirus, a explicat că nu exsită dovezi ştiinţifice pentru teoria că noul virus a fost creat în laboratoarele din China.

387 afișări
Imaginea articolului Nu există dovezi că noul coronavirus a fost creat în laboratoarele din China. Anunţul unui medic specialist

Nu există dovezi că noul coronavirus a fost creat în laboratoarele din China. Anunţul unui medic specialist

 

Conform National Geographic, doctorul Anthony Fauci a declarat: „Dacă urmăriţi evoluţia virusului la lilieci şi ce se întâmplă acum, dovada ştiinţifică înclină foarte mult spre faptul că nu a putut fi manipulat artificial sau deliberat. Totul despre evoluţia progresivă de-a lungul timpului sugerează categoric că virusul a evoluat în natură, apoi a sărit specii.”, a spus doctorul.
 
Teoria care atesta că noul coronavirus a fost creat într-un laborator din Wuhan sau că a scăpat din laborator după ce a fost adus din natură a fost împărtăşită de preşedintele Donald Trump şi de secretarul de stat Mike Pompeo. Fauci se alătură astfel Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi surselor din serviciile de informaţii care resping afirmaţiile lui Trump şi Pompeo.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici