VIDEO  Nu mai vor în lumea lui Putin: coadă la graniţa Rusiei cu Finlanda / Ce spun oficialii de la Helsinki

O coadă foarte lungă de maşini s-a format la graniţa dintre Rusia şi Finlanda, singura graniţă terestră încă deschisă pentru ruşii cu vize Schengen.

6587 afișări
Imaginea articolului Nu mai vor în lumea lui Putin: coadă la graniţa Rusiei cu Finlanda / Ce spun oficialii de la Helsinki

Nu mai vor în lumea lui Putin: coadă de 35 km la graniţa Rusiei cu Finlanda

UPDATE 20:30 Finlanda: Traficul din Rusia către graniţă este regulat

„Situaţia de la graniţele Finlandei nu s-a schimbat semnificativ astăzi odată cu anunţul mobilizării ruse. Pe reţelele de socializare circulă videoclipuri, dintre care cel puţin unele au fost deja filmate anterior şi sunt scoase acum din context. Există informaţii eronate în circulaţie.”

Poliţia de Frontieră finlandeză a scris pe Twitter, făcând referire la videoclipuri vehiculate în ultimele ore conform cărora la graniţă ar fi cozi de maşini care sosesc din Rusia până la 35 de kilometri.

„Traficul la punctele de trecere a frontierei din sud-estul Finlandei este normal. În prezent, coada de la Rusia la controalele de frontieră finlandeze este de aproximativ 250 de metri”, a adăugat autoritatea de frontieră din Helsinki.

/////////////////////////

Jurnalistul liber profesionist Sotiri Dimpinoudis relatează despre situaţia de la greniţa ruso-finlandeză pe Twitter, ataşând un videoclip cu maşinile aliniate.

Potrivit reporterului, coada are o lungime de 35 km şi continuă să crească.

Vestea vine după anunţul mobilizării parţiale a rezerviştilor făcut astăzi de preşedintele rus Vladimir Putin.

Zborurile aeriene pentru a părăsi Rusia sunt deja epuizate.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici