Numărul deceselor cauzate de coronavirus creşte în SUA

Alţi doi locuitori din King County, Washington, au murit din cauza coronavirusului, aducând totalul deceselor din Statele Unite la nouă, relatează CNN.

1493 afișări
Imaginea articolului Numărul deceselor cauzate de coronavirus creşte în SUA

Numărul deceselor cauzate de coronavirus creşte în SUA la 9

Cele două victime au murit pe 26 februarie, înainte de decesele raportate anterior. Este vorba de o femeie de 80 de ani, care a murit acasă şi un bărbat de 50 de ani care a murit la Harborview Medical Center din Seattle. Ambii au fost rezidenţi ai Life Care Center, o reţea de centre de asistenţă de care se leagă multe cazuri de îmbolnăviri.

Life Care Center a găzduit cel puţin nouă dintre pacienţii cu coronavirus, iar peste 50 de rezidenţi şi membri ai personalului se confruntau cu simptome şi au fost testaţi pentru virus, a declarat luni Jeffrey Duchin, responsabil cu sănătatea în King County.

Peste 100 de cazuri de îmbolnăvire au fost raportate în 12 state - cele mai multe în California şi Washington.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici