O aeronavă Ryanair a fost forţată să aterizeze la Berlin. Presa germană vorbeşte despre o ameninţare cu bombă

  • Aeronava Ryanair efectua o cursă de la Dublin la Cracovia.
  • Cotidianul Bild Zeitung vorbeşte despre o ameninţare cu bombă.
  • Vara trecută, un alt avion Ryanair care făcea aceeaşi rută Dublin-Cracovia a trebuit să aterizeze de urgenţă la Londra în urma unei ameninţări cu bomba, care s-a dovedit a fi falsă.
1998 afișări
Imaginea articolului O aeronavă  Ryanair a fost forţată să aterizeze la Berlin. Presa germană vorbeşte despre o ameninţare cu bombă

Foto: Profimedia

O aeronavă Ryanair care efectua o cursă de la Dublin la Cracovia a fost forţată să aterizeze pe aeroportul din Berlin duminică, 30 mai, a precizat poliţia germană, fără a oferi imediat detalii despre motive.
 
Cotidianul Bild Zeitung, citat de Le Figaro vorbeşte despre o ameninţare cu bombă. Un purtător de cuvânt al poliţiei a menţionat pentru AFP doar un „motiv de securitate” care presupunea luarea de măsuri de protecţie, refuzând în această etapă să ofere informaţii suplimentare.
 
Avionul care transporta 160 de persoane a aterizat la 20:08 ora locală pe o pistă a aeroportului Berlin-Brandenburg, în sudul capitalei germane, iar luni dimineaţă încă nu decolase. Aeronava va putea pleca imediat ce măsurile de securitate întreprinse vor fi finalizate, a spus purtătorul de cuvânt. Potrivit presei germane, bagajele pasagerilor au fost percheziţionate de poliţişti ajutaţă de câini. 
 
„Aeronava companiei Ryanair a solicitat o aterizare de urgenţă şi a obţinut imediat o autorizaţie,” a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului, Jan-Peter Hack, pentru cotidianul Bild. "Avionul se află în poziţia de staţionare, iar poliţia şi pompierii sunt la faţa locului," a mai precizat el.
 
Vara trecută, un alt avion Ryanair care făcea aceeaşi rută Dublin-Cracovia a trebuit să aterizeze de urgenţă la Londra în urma unei ameninţări cu bomba, care s-a dovedit a fi falsă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici