O "altercaţie" între doi indivizi ar putea avea legătură cu incidentul de securitate de la Londra

O "altercaţie" între doi indivizi ar putea avea legătură o busculadă care a avut loc pe fondul panicii generale în zona staţiei de metrou Oxford Circus, din centrul Londrei, a anunţat poliţia britanică, informează site-ul agenţiei de ştiri Dpa.

1299 afișări
Imaginea articolului O "altercaţie" între doi indivizi ar putea avea legătură cu incidentul de securitate de la Londra

O "altercaţie" între doi indivizi ar putea avea legătură cu incidentul de securitate de la Londra

Autorităţile britanice nu au depistat indicii privind producerea vreunui atac armat în staţia de metrou Oxford Circus, dar, pe fondul panicii, a avut loc o mică busculadă.

Poliţia britanică a transporturilor a dat publicităţii imagini cu indivizii, anunţând că ar vrea să-i audieze pe cei doi.

Poliţia a fost solicitată de persoane care au semnalat focuri de armă în Staţia de metrou Oxford Circus, însă poliţia nu a găsit niciun indiciu că ar fi fost focuri de arme trase. Alerta de securitate a condus la închiderea a două staţii de metrou din centrul Londrei. Sute de persoane au fugit de teama unui atentat.

O serie de atacuri teroriste au avut loc în 2017 în Marea Britanie, inclusiv în centrul Londrei. Douăzeci şi două de persoane au fost ucise, iar alte 250 au fost rănite în atentatul comis în mai în oraşul Manchester. În iunie, opt persoane au fost omorâte, iar 48 au fost rănite într-un atentat comis în zona Westminster din Londra. Ambele atacuri au fost revendicate de reţeaua teroristă Stat Islamic.

Opt persoane au fost transportate la spital după ce au fost răniţi uşor în urma busculadei, în timp ce o altă victimă a suferit răni semnificative la nivelul picioarelor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici