O bătrână din Missouri a fost acuzată că a jefuit o bancă pentru a treia oară

O femeie din Missouri cu antecedente de jefuire a băncilor a fost din nou arestată miercuri pentru că ar fi încercat să fure bani de la o instituţie financiară din Pleasant Hill, potrivit poliţiei.

1346 afișări
Imaginea articolului O bătrână din Missouri a fost acuzată că a jefuit o bancă pentru a treia oară

Sursa foto: Twitter

Departamentul de poliţie Pleasant Hill a spus că ofiţerii au răspuns la rapoartele despre jefuirea unei bănci în proces în jurul orei 15:20 miercuri, la Goppert Financial Bank în Pleasant Hill.

În timp ce se aflau pe drum, ofiţerilor li s-a oferit o descriere a suspectei, precum şi a vehiculului ei şi, odată localizată, au efectuat o oprire în trafic şi au reţinut-o pe Bonnie Gooch, în vârstă de 78 de ani.

Poliţia a spus că Gooch a fost arestată fără incidente.

Aparent, femeia nu se află la primul incident de acest gen, potrivit Fox News.  

De fapt, în 2020, Gooch, pe atunci în vârstă de 75 de ani, a fost arestată la Lee's Summit pentru jefuirea altei bănci şi ulterior condamnată.

Postul de ştiri a spus că pedeapsa lui Gooch a fost suspendată, deşi ea a primit o perioadă de eliberare condiţionată care a expirat în noiembrie 2021.

Miercuri, Gooch a fost arestată nu prea departe de bancă. 
 
Procurorii din judeţul Cass au acuzat-o pe Gooch de furt sau tentativă de furt de la o instituţie financiară, iar probaţiunea ei a fost stabilită la 25.000 de dolari.
 
„Evident că a fost o situaţie tensionată”, a declarat şeful poliţiei din Pleasant Hill, Thomas Wright. „Dar când mâinile unei femei în vârstă ies din maşină şi aceasta este cea care conduce vehiculul suspect, este puţin şocant”.
 
El a continuat spunând postului că departamentul intenţionează să analizeze circumstanţele în întregime şi să determine dacă Gooch are nevoie de orice tip de servicii.
 
Potrivit poliţiei, Gooch a folosit o strategie similară şi în 2020, când a jefuit o bancă înmânând o notă angajaţilor băncii.
 
FOX 4 a mai raportat că plângerea penală din 2020 arată că Gooch a fost condamnată şi cu 46 de ani în urmă, tot pentru jefuirea unei bănci în California. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici