O britanică de 36 de ani, condamnată pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 12 ani

O britanică a fost condamnată la nouă ani de închisoare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un minor în vârstă de 12 ani, de aproape 200 de ori.

74 afișări

Angela Sullivan (36 de ani), din Middlesbrough, mamă a unui băiat de 12 ani, a început să întreţină relaţii sexuale cu un elev al şcolii unde învăţa fiul ei, anul trecut, informează site-ul publicaţiei The Independent.

Potrivit procurorilor, femeia a organizat o petrecere pentru copii acasă la ea, în ianuarie 2009, oferindu-le acestora băuturi alcoolice, inclusiv tării. Ea l-a îmbătat pe băiatul în vârstă de 12 ani şi, ulterior, a întreţinut relaţii sexuale cu el, după care l-a avertizat să nu spună nimic pentru că ar fi considerat viol.

Ea îşi nota într-un jurnal de fiecare dată când întreţinea relaţii sexuale cu minorul şi, conform notărilor, ea credea că are o relaţie cu el.

Femeia îi oferea băiatului şi cadouri, inclusiv îmbrăcăminte, pentru a-l convinge să mai întreţină relaţii sexuale cu ea.

Procurorii au arătat că fiul britanicei i-a văzut pe cei doi în timp ce întreţineau relaţii sexuale şi a înregistrat scena cu telefonul mobil. Zvonuri privind legătura dintre cei doi au început să circule şi la şcoala unde învăţa copilul.

Totodată, Sullivan a fost indiscretă privind legătura şi cu prietenii săi, cărora le trimitea SMS-uri sau mesaje pe internet despre "relaţia" ei.

Judecătorul de caz a carcaterizat situaţia ca fiind "şocantă" şi a condamnat-o pe femeie la nouă ani de închisoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici