O clădire cu trei etaje s-a prăbuşit în Italia. Trei persoane au murit - VIDEO, FOTO

Un imobil cu trei etaje s-a prăbuşit în noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropiere de Neapole, în sudul Italiei, provocând moartea a trei persoane, însă serviciile de intervenţie au reuşit să salveze o fetiţă prinsă sub dărâmături timp de 14 ore, relatează agenţia Ansa.

29 afișări
Imaginea articolului O clădire cu trei etaje s-a prăbuşit în Italia. Trei persoane au murit - VIDEO, FOTO

O clădire cu trei etaje s-a prăbuşit în Italia. Trei persoane au murit - FOTO

Imobilul cu trei etaje, situat în Afragola, în provincia Neapole, s-a prăbuşit din motive încă necunoscute. Serviciile de intervenţie, sosite rapid la locul incidentului, au extras de sub dărâmături trupurile unui cuplu de tineri şi al unei femei de 75 de ani.

Nepoata acesteia, Imma Mauriello, în vârstă de zece ani, a putut fi salvată, iar starea sa este considerată "destul de bună".

"Micuţa a reacţionat bine din punct de vedere fizic şi este o fetiţă solidă. Ea îşi aminteşte tot ce s-a întâmplat şi a rămas conştientă tot timpul petrecut sub dărâmături", a declarat Eduardo Ruotolo, director adjunct al spitalului unde a fost transportată.

Video Stirileprotv.ro

Premierul Silvio Berlusconi le-a transmis condoleanţele sale apropiaţilor victimelor, asigurându-i de sprijinul Guvernului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici