O clinică din Herault a avut o pană de curent în timpul vizitei lui Emmanuel Macron

Clinica Saint-Louis din Ganges a avut o pană de curent în timpul vizitei preşedintelui Emmanule Macron în regiune, relatează ziarul Midi-Libre. CGT Energies a reclamat două pene de curent la aeroportul din Montpellier şi într-un colegiu din Herault.

183 afișări
Imaginea articolului O clinică din Herault a avut o pană de curent în timpul vizitei lui Emmanuel Macron

O clinică din Herault a avut o pană de curent în timpul vizitei lui Emmanuel Macron

În timpul vizitei lui Emmanuel Macron în regiunea Hérault, joi, clinica Saint-Louis din Ganges a suferit o pană de curent, relatează ziarul Midi-Libre, citat de TF1. CGT Energies a reclamat două pene de curent la aeroportul din Montpellier şi într-un colegiu din Herault, unde preşedintele se afla în vizită.

În momentul întreruperii curentului, la ora 11.30, aveam cinci operaţii chirurgicale în desfăşurare. Actul de răutate este total inacceptabil şi nedemn”, denunţă preşedintele grupului Cap Santé, Lamine Gharbi.

Situat în apropierea şcolii, spitalul a rămas fără electricitate timp de 13 secunde, timp în care un generator de urgenţă a preluat controlul.

În sala de resuscitare se aflau şi pacienţi. Echipamentul dedicat a fost, de asemenea, întrerupt. A existat în mod clar un pericol pentru viaţa pacienţilor noştri”, a continuat preşedintele grupului Cap Santé.

Clinica a depus o plângere împotriva celor care ar fi fost în spatele acestui act, despre care se crede că a fost unul „răuvoitor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici